Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 aluat de foietaj
2 mere rosii
4 linguri de gem de caise
zahar pudra
Mod de Preparare: Taiati merele in felii subtiri, fara sa le curatati de coaja. Puneti felii taiate in cuptorul cu microunde timp de 15 secunde, astfel incat acestea sa fie suficient de moi pentru a se plia. Taiati aluatul de foietaj in fasii de 5 cm. Aplicati gem de caise de-a lungul unei benzi de aluat. Apoi aranjati feliile de mere de-a lungul benzii, suprapunandu-le usor avand grija sa nu depasim jumatatea benzii de aluat. Indoiti partea de jos a benzii de aluat peste mere si rulati-o pentru a forma un trandafir. Asezati trandafirii de mere in formele de briose si gatiti timp de 20 de minute la 180° C. Presarati cu zahar pudra si gata!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.