Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Dacă aveți pachete deschise cu musli și nu le mai mâncați, ce ziceți în loc să le aruncăm, facem o prăjitură cu acestea?
Ingrediente:
150 gr muesli
100 gr margarină
1 banană făcută piure
50 gr faină de orez
100 ml lapte vegetal
3 ouă
1 pachet de praf de copt
1 linguriță vanilie
1 praf de sare
30 gr migdale
30 gr nuci
Câteva migdale feliate
Mod de Preparare: Topiți margarina în cuptorul cu microunde. Puneți-o într-un castron împreună cu ouăle, piureul de banană, vanilia și un praf de sare. Amestecați. Adăugați musli, făina, praful de copt și laptele vegetal, apoi amestecați. Zdrobiți nucile și migdalele apoi adăugați-le la preparat înainte de a amesteca pentru ultima oară. Puneți aluatul într-o formă de chec unsă cu unt sau într-o formă de silicon. Presărați totul cu câteva migdale feliate și coaceți timp de 35 de minute la 180° C. Poftă bună!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.