Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida
1 praz
3 oua
250-300 ml smantana
125 ml frisca lichida (neindulcita)
sare, piper
mozarella
Mod de Preparare: Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem pe un platou. Desfacem buchetelele de conopida. Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu putin unt. Asezam buchetelele de conopida in vas. Taiem prazul rondele, pe care le asezam peste conopida. Intr-un bol, batem bine ouale, frisca lichida si smantana; condimentam cu sare si piper. Turnam peste conopida si praz. Acoperim totul cu felii de mozarella si dam la cuptor, la 160 grade, timp de aproximativ 50-60 min.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.