Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pt. aluat:
750 g faina
100 g unt
50 ml ulei
2 galbenusuri
150 g zahar
putina sare
lapte cat cuprinde
coaja rasa de portocala
Pt. umplutura:
mac macinat
nuca macinata
200 g zahar pudra
250 ml lapte
Mod de Preparare: Facem un aluat din ingredientele de mai sus; dupa ce a crescut, il impartim in 4 bucati egale. Intindem fiecare bucata intr-o foaie cat mai subtire. Peste foaie punem umplutura de nuca sau mac si rulam pe lungime. Asezam in tava, unul langa altul, ungem cu putin ulei pe lateral, iar pe deasupra cu ou batut cu putin ulei.
Umplutura: oparim nuca/ macul(macinate) cu o cescuta de lapte clocotit. Batem, spuma tare, albusurile ramase cu 200g zahar pudra. Impartim spuma de albus in doua si adaugam jumatate din cantitate la nuca oparita si cealalta jumatate la umplutura de mac. Dam tava la cuptorul incins (160C) timp de aproximativ 45min sau pana ruladele sunt bine rumenite deasupra.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.