Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ou
1 lingura apa
100-150 g parmezan
piper
200 g sunca felii
1 foaie de placinta congelata-foietaj(puff pastry)
Mod de Preparare: Batem oul cu o lingura de apa. Pe o suprafata de lucru, pudrata bine cu faina, intindem foaia de placinta (decongelata) cat mai bine, sub forma unui patrat. Taiem foaia in doua. Ungem ambele parti cu oul batut. Pe una din parti presaram parmezan amestecat cu piper. Asezam feliile de sunca peste stratul de parmezan, fara sa lasam spatii libere intre ele. Acoperim foaia, cu straturile de parmezan si sunca, cu cealalta jumatate unsa cu ou. Presam bine si apoi trecem cu rolul peste cele doua foi suprapuse, de cateva ori, sa sigilam. Rulam foile pe lungime, cat mai strans. Taiem ruloul obtinut in felii groase de 1cm si le asezam la distanta unele de altele pe o tava acoperita cu foaie de pergament. Ungem spiralele cu oul ramas si le presaram cu parmezan ras. Le dam la cuptorul incins (400F) timp de aproximativ 15min sau pana devin aurii.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.