Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2-3 linguri ulei
3 catei usturoi
5 fire de ceapa verde
300 g bacon
carne de porc taiata cuburi
1/2 cana vin alb sec
1 conserva mica de rosii taiate
2 foi dafin
1 lingura zahar
rozmarin
1 conserva mare de fasole alba
marar/patrunjel
Mod de Preparare: Intr-o oala, prajim putin in ulei usturoiul zdrobit si ceapa taiata marunt. Adaugam baconul taiat bucati. Cand baconul e prajit, adaugam carnea de porc, 1/2 cana vin alb, rosiile, dafin, 1 lingura de zahar si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic. Dupa aproximativ 30 min, sau cand carnea e fiarta bine, adaugam conserva de fasole alba si mai lasam sa dea cateva clocote. La sfarsit, adaugam marar si patrunjel si o condimentam dupa gust cu sare si piper.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.