Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana(250ml) gris
5 oua
100 g zahar
750ml
1l lapte
250 g zahar
coaja rasa de la o lamaie
2 pliculete zahar vanilat
Mod de Preparare: Batem galbenusurile cu 100g zahar; adaugam grisul. Separat, batem albusurile spuma tare. Cu o spatula, amestecam bine albusurile cu amestecul de galbenusuri si gris. Turnam compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si o dam la cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 15-20 min, sau pana se rumeneste bine deasupra. Scoatem budinca din cuptor si pregatim laptele. Intr-un vas, fierbem laptele cu 250g zahar, vanilia si coaja rasa de lamaie. Turnam laptele clocotit peste budinca de gris si o lasam sa absoarba tot laptele si sa se raceasca bine. O dam la frigider pentru cel putin 2 ore. Se serveste rece.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.