Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g unt,
200 g zahăr,
3 ouă,
150 g făină,
50 g cacao,
1 linguriță praf de copt,
150 g nuci tocate grosier,
100 g ciocolată neagră.
Mod de preparare: Topește untul și zahărul într-o crăticioară la foc mic, apoi lasă să se răcească puțin. Adaugă ouăle unul câte unul, amestecând bine după fiecare. Cerne făina, cacao și praful de copt și încorporează-le treptat în compoziția cu unt. Adaugă nucile tocate și bucățelele de ciocolată neagră. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace la 180°C pentru 25-30 de minute. După ce se răcește, taie negresa în pătrățele și servește.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.