Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g nuci măcinate,
5 ouă,
150 g zahăr,
100 g făină,
1 linguriță praf de copt,
1 plic zahăr vanilat,
200 ml smântână pentru frișcă,
1 lingură cafea solubilă,
100 g zahăr pudră.
Mod de preparare: Bate albușurile spumă tare cu zahărul, apoi adaugă gălbenușurile pe rând. Încorporează făina cernută cu praful de copt și nucile măcinate, amestecând ușor cu o spatulă. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și coace la 180°C timp de 30-35 de minute. Pentru cremă, bate smântâna pentru frișcă, adaugă cafeaua și zahărul pudră. Întinde crema peste prăjitură după ce aceasta s-a răcit complet. Lasă la frigider câteva ore înainte de servire pentru a se întrepătrunde aromele.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.