Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g. faina
1 plic praf de copt
1 pachet unt la temperatura camerei
300 g. zahar
4 oua
400 ml iaurt
esenta de vanilie
esenta de migdale
4 lingurite cacao
1 ciocolata cu lapte rasa
fistic tocat
Mod de Preparare: Se mixeaza zaharul cu untul pana capata o consistenta pufoasa. Se adauga ouale pe rand, iaurtul si esentele. Se mixeaza bine. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se toarna peste compozitie. Se unge tavile de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia, se niveleaza, se adauga fulgii de ciocolata si fisticul. Se da la cuptor pentru 40 de minute sau chiar 1 ora. Incercati cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca, se feliaza si savureaza la o cafea sau un pahar cu lapte.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.