Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g. carne tocata de vitel
6-8 rosii cherry
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
telina
patrunjel
smantana dulce sau sos bechamel
rosii pasate
foi de lasagna
parmezan ras
Condimente:
sare,
piper
oregano,
busuioc,
nucsoara,
cimbru.
Mod de Preparare: Se toaca marunt ceapa, ardeii, se da pe razatoare morcovii, telina si radacina de patrunjel. Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata. Se adauga rosiile pasate si 2 cani apa calda. Se pun la foc mic cca 1 ora. Mirodeniile se amesteca cu doua linguri de ulei masline si se obtine o pasta care se adauga peste sosul din carne. In reteta originala Adi foloseste smantana dulce, eu am folosit sosul Bechamel. A pus sos Bechamel intr-o tava de yena, apoi am adaugat foile de lasagna, peste am adaugat sosul de carne si deasupra am ras parmezan in cantitate mare. A continuat in aceeasi idee, sosul Bechamel, sosul din carne, foile de lasagna, parmeza, de vreo 4 ori. Optional de poate orna cu patrunjel si rosii chery. Se da la cuptor pentru cca 30-40 minute.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.