Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
190 gr de unt moale
1 prafde sare
1 lingurita extract de vanilie
1 albus
75 gr de zahar pudra
225 gr faina
50 gr ciocolata cu lapte (optional)
50 gr ciocolata neagra (optional)
Mod de Preparare: Bateti untul pana cand obtineti o textura cremoasa. Adaugati sarea, albusul de ou, extractul de vanilie si zaharul pudra si amestecati bine. Apoi adaugati faina si bateti pana obtineti o pasta neteda. Transferati aluatul intr-un recipient si puneti-l in cuptorul cu microunde 15 sec pentru a-l inmuia putin. Puneti aluatul intr-un posh cu o duza canelata de 8 mm. Formati fursecurile pe tava de copt captusita cu hartie de pergament. Coaceti fursecurile timp de 12 minute la 180° C. Scoateti-le si lasati-le sa se raceasca. Topiti ciocolata si inmuiati biscuitii pe jumatate. Lasati ciocolata de pe biscuiti sa se usuce prin asezarea biscuitilor pe o tava de copt rece pe care ati pus o hartie de copt. Puneti tava intr-un loc racoros.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.