Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana nuci macinate
1 cana faina
1 cana gris
1 cana zahar
3 linguri cacao
200 g unt (sau margarina, pt varianta de post)
2 kg mere rase
5 lg zahar
scortisoara
ciocolata alba
1 cana apa
Mod de Preparare: Faina, zaharul, nucile, grisul si cacaua se amesteca, obtinandu-se un amestec uscat. Pregatim un sirop din 5 linguri de zahar caramelizat si 1 cana de apa si il amestecam cu merele rase. Adaugam ingredientele in ordinea urmatoare, intr-o tava termorezistenta:
1/3 unt
1/3 amestec uscat
1/2 mere rase amestecate cu sirop caramel
1/3 amestec uscat
1/3 unt
1/2 mere rase amestecate cu sirop caramel
1/3 amestec uscat
1/3 unt
Se da la copt 25 min. Cand e gata, se presara ciocolata alba, razuita.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.