Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pâine de toast (veche sau proaspătă)
3 ouă
3 linguri de zahăr
1 plic zahăr vanilat (7,5 g)
500 ml lapte
unt
Mod de Preparare: Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul, zahărul vanilat și laptele. Scufundați feliile de brioșă/pâine în amestecul anterior și lăsați-le la înmuiat. Topiți untul într-o tigaie. Puneți brioșele înmuiate și gătiți-le 5 minute la foc mediu. Întoarceți și gătiți timp de 3 minute. Iată, frigănele sunt gata! Presărați zahăr pudră sau ungeți-le cu cremă tartinabilă, caramel, dulceață, miere...
- Unde mergi?
- O conduc pe soția mea la gară.
- Și de ce ești supărat?
- Dacă mă vede vesel, nu mai pleacă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.