Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 aluaturi de foietaj
250 gr zmeura
150 gr zahar
3 oua
60 gr unt moale
125 gr migdale pudra
50 gr fistic
1 ou (pentru ungere)
Mod de Preparare: Pregatiti coulisul de zmeura: puneti zmeura si 50 gr de zahar intr-o cratita si amestecati. Se lasa la foc mediu, amestecand ocazional aproximativ 5 minute. Filtrati continutul pentru a indeparta semintele si pulpa. Dati deoparte. Se amesteca pudra migdale cu 100 gr zahar. Adaugati ouale si untul si amestecati bine. La final se adauga coulisul de zmeura. Zdrobiti fisticul. Desfaceti aluatul de foietaj si puteti o foaie intr-o tava rotunda de copt. Intindeti crema de migdale peste ea. Se presara cu fistic zdrobit, se pune figurina și se pliaza marginile aluatului spre interior. Asezati cea de-a doua foaie de aluat deasupra. Taiati excesul si pliati marginile pentru a inchide tarta. Ungeti cu ou batut deasupra si faceti un decor crestat cu un cutit. Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180° C timp de 45 de minute.
- Unde mergi?
- O conduc pe soția mea la gară.
- Și de ce ești supărat?
- Dacă mă vede vesel, nu mai pleacă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.