Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Ganache-ul de ciocolata:
200 ml smantana
200 gr ciocolata
Crema mascarpone:
250 gr mascarpone
100 ml frisca lichida (30% grasime)
75 gr zahar
2 linguri de smantana
1 foaie de galatina
30 piscoturi
20 ml cafea
cacao pudra
bezele pentru decor
nuca de cocos rasa pentru decor
Ganache-ul de ciocolata: Incalziti smantana. Puneti bucatile de ciocolata intr-un castron si turnați smantana calda peste ele. Se amesteca pana cand se omogenizeaza. Lasati la temperatura camerei.
Crema mascarpone: Puneti folia de gelatina in apa rece. Intr-un castron, puneti mascarpone, zaharul, frisca lichida foarte rece si bateti pana cand obtineti o crema ferma. Se incalzesc 2 linguri de frisca lichida si se pun peste foaia de gelatina inmuiata anterior. Apoi adaugati acest amestec in crema de mascarpone si amestecati bine. Puneti la rece. Puneti in tava de chec, folie alimentara. Inmuiati rapid piscoturile in cafeaua rece si puneti-i pe fundul tavii. Apoi, aplicati ganache de ciocolata peste piscoturi, apoi adaugati jumatate din crema de mascarpone. Nivelati si puneti iar un strat de piscoturi inmuiate in cafea. Acoperiti cu ganache de ciocolata din nou, apoi un strat de crema de mascarpone. Acoperiti cu un strat final de piscoturi inmuiate in cafea si puneti ganache de ciocolata deasupra. Puneti la rece timp de cel puțin 3 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platoul de servire. Indepartati folia si presarati cu cacao pudra si decorati cu bezele. Adaugati un pic nuca de cocos rasa pentru un efect de zapada.
- Unde mergi?
- O conduc pe soția mea la gară.
- Și de ce ești supărat?
- Dacă mă vede vesel, nu mai pleacă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.