Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cană zahăr
1 cană nucă măcinată
2 căni făină
2 ouă
3 linguri miere
4 linguri lapte
1 linguriță bicarbonat
Mod de Preparare foi: Se amestecă toate într-un bol, se frământă un pic aluatul până se încorporează toate ingredientele. Se lasă la rece 12 ore, sau peste noapte. Se scoate aluatul din frigider și se fac 3 sau patru foi (în funcție de cât de mare este tava). Se coc la cuptor, la aproximativ 220 de grade, timp de aproximativ 7 minute.
Crema: Frișcă de casă (smântână rece bătută cu zahăr după gust, până cu obține o textura aerată). Nuca macinată după gust, esență de vanilie. Se amestecă ingredientele și se umplu foile cu cremă, apoi se lasă până a două zi, până se înmoaie foile, înainte de a fi servită.
Noaptea, pe la ora trei, brusc, vecinul începe să bată cu pumnul în ușa mea.
M-am speriat atât de tare încât am scăpat bormașina din mâini!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.