Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g ciuperci champignon proaspete
3 linguri smantana
1 ceapa
2 linguri ulei masline
5 bucatele usturoi
50 g cascaval
o lingura unt
sare
piper
Mod de Preparare: Ciupercile se curata bine, se trec printr-un jet de apa rece si se feliaza. Intr-un vas uns cu uleiul de masline adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul tocat, ciupercile. Lasam pana ce scade apa lasata de ciuperci dupa care completam cu smantana, sare, piper si 100 ml apa. Se mai lasa la fiert, amestecand usor, aprox. 5 minute dupa care se trage deoparte. Ungem cu unt o tava sau un vas termorezistent si mutam ciupercile cu sosul. Radem cascavalul deasupra si introducem in cuptorul incins. Lasam 15 minute dupa care preparatul este gata. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.