Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 gr de alune
200 gr de ciocolata neagra
200 gr de lapte condensat dulce
1 lingura de extract de vanilie
Mod de Preparare: Preîncalziti cuptorul la 170° C. Aranjati alunele pe o tava de copt captusita cu hârtie de pergament si puneti-le in cuptor timp de 15 minute. Tocati grosier alunele cu un cutit. Topiti ciocolata la bain-marie, luati de pe foc si adaugati laptele condensat. Adaugati vanilia si amestecati bine. La final adaugati alunetele tocate. Turnati acest preparat intr-un vas de copt acoperit cu hartie de pergament si intindeti uniform cu o spatula. Puneti la rece cel putin 4 ore sau peste noapte. Scoateti de la rece si taiati bucatele!
- Cum ai defini tu fericirea?
- Fericirea este să mănânc.
- Lasă asta, mă refer la ceva spiritual.
- Fericirea este să mănânc din tot sufletul.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.