Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 aluaturi de foitaj dreptunghiulare
150 g brânză proaspătă
sare
piper
1 ou (bătut)
40 g măsline verzi
40 g roșii uscate
40 g pesto
Mod de Preparare: Se așază foitajul dreptunghiular pe o tavă de copt și se unge cu crema de brânză proaspătă. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu al doilea foitaj. Se decupează pătrate din aluat, se apasă puțin și se face un mic loc în mijloc, apoi se înțeapă cu o furculiță. Se ung cu ou bătut. Se așează umpluturile în centrul foii de patiserie: măsline, roșii uscate la soare și pesto. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute. Și acum este gata!
- Unde mergi?
- O conduc pe soția mea la gară.
- Și de ce ești supărat?
- Dacă mă vede vesel, nu mai pleacă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.