Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o conopidă
sare
piper
smântână cu 20% grăsime
unt
cașcaval ras
pesmet
ouă
Mod de preparare: Pentru început, se desfac buchețele din conopidă și se pun într-o oală cu apă rece în care se adaugă și sare. Se lasă pe foc pentru maxim cinci minute, iar mai apoi se scot. Într-un bol, se toarnă apă rece și se scot buchețelele de conopidă și se lasă în apă rece pentru câteva minute. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, se ia un vas termorezistent și se pune unt moale. Se pune conopida în tavă, se adaugă și pesmet, iar mai apoi se pune deasupra și cașcavalul ras, dar și printre buchețele de conopidă. Se pune din nou unt și se pregătește un sos de smântână în care se adaugă și două ouă. Se toarnă sosul pe deasupra și se mai pune o mână de cașcaval, iar mai apoi poate fi pusă tavă la cuptor pentru jumătate de oră cel puțin la 180 de grade Celsius. Atunci când s-a gătit, vei observa că a prins o crustă aurie. După ce este gata, se scoate și se lasă la răcit puțin pentru că va fi mai ușor să o tai. Conopida la cuptor poate fi servită și caldă, și rece, alături de o salată.
- Cum ai defini tu fericirea?
- Fericirea este să mănânc.
- Lasă asta, mă refer la ceva spiritual.
- Fericirea este să mănânc din tot sufletul.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.