Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 kg piept de pui
2 linguri boabe ienupăr
1 lingura piper boabe negru
750 ml apă
125 g zahăr
6 linguri sare grunjoasă
2 foi dafin
Mod De Preparare: Se mărunţesc boabele de ienupăr şi de piper, fără a le transforma în praf. Se pun la fiert apa, jumătate din cantitatea de ienupăr şi piper împreună cu zahărul, sarea şi foile de dafin. Se amestecă pentru ca sarea şi zahărul să se dizolve complet, se retrage vasul de pe foc şi se lasă 3 ore să se răcească. Apoi, în această soluţie se pune carnea curăţată de pieliţă şi, eventual grăsime. Se lasă la frigider pentru 48 de ore. După acest timp, carnea se scoate, se şterge şi se presară cu restul boabelor de ienupăr şi piper. Se leagă cu sfoară de bucătărie şi se pune la cuptor pentru o oră. Se scoate de la cuptor şi se lasă o oră la răcit la temperatura ambiantă. Se înveleşte în hârtie şi se desface după 4-5 zile. După tăiere, pastrama de pui este bună timp de 3 zile.
– Cum a fost întâlnirea cu tipa de pe Facebook?
– Nasoală! Tipa a apărut într-un Rolls Royce Phantom din 1945.
– Păi asta-i o maşină extraordinară! Ce e rău în asta?
– Ea era primul proprietar…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.