Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 pachet de foi de plăcintă filo (450 g)
1 kg spanac
350 g brânză
3 fire ceapă verde
1 praz
2 fire usturoi verde
1 legătură de mărar
4 linguri ulei (plus extra pentru uns)
susan
sare
piper
Mod De Preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare. Se sotează ceapa, prazul și usturoiul tăiate rondele. Se amestecă din când în când și se gătesc până s-au înmuiat. Se adaugă spanacul spălat și se lasă până își pierde volumul și eliberează apa. Se adaugă sare și piper. Se gătește până se evaporă toată apa. Se adaugă brânza sfărmată cu mâna. Se amestecă. Se oprește focul. Jumătate din foile de plăcintă se sfarmă cu mâinile si se așază în mod egal într-o tavă de cuptor unsă cu ulei. Se stropesc foile cu mult ulei. Amestecul de spanac și brânză se toarnă peste foile de plăcintă.
Restul de foi de plăcintă se sfarmă pe deasupra în mod egal. Se stropește cu ulei. Se adaugă semințe de susan pe deasupra. Plăcinta se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius (cu ventilație) pentru 40-50 minute sau până ce plăcinta este aurie pe deasupra.
– Cum a fost întâlnirea cu tipa de pe Facebook?
– Nasoală! Tipa a apărut într-un Rolls Royce Phantom din 1945.
– Păi asta-i o maşină extraordinară! Ce e rău în asta?
– Ea era primul proprietar…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.