Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 banană (sau 2)
135 g făină
6 g praf de copt (1/2 plic)
1 vârf de sare
1 ou
1 linguriță extract de vanilie (opțional)
150 ml lapte
20 g bucăți de ciocolată neagră (opțional)
Mod de Preparare: Se taie banana în felii. Puteți folosi una sau mai multe banane, în funcție de grosimea feliilor și de cantitatea de aluat pe care o folosiți per clătită. Se amestecă făina, praful de copt și sarea. Se adaugă oul, vanilia și laptele și se amestecă bine. La final, se adaugă bucățile de ciocolată și se amestecă. Se încinge tigaia la foc mediu și se unge cu ulei cu ajutorul unui spray (sau fără spray cu un șservețel de hârtie). Se pune o felie de banană într-o lingură și cufundă în aluat. Se pun bananele acoperite cu aluat în tigaia încinsă și unsă și se prăjesc timp de aproximativ 2 minute (se verifică dacă sunt gata). Întoarceți clătitele și gătiți-le încă 2 minute (verificați dacă sunt gata și prelungiți timpul dacă este necesar). Totul este gata! Puteți adăuga sau nu un strop de sirop de agave deasupra!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.