Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 bucata de muschiulet de porc
1 rosie
cateva felii de kaizer
cateva felii de cascaval
2-3 linguri iaurt
2-3 catei de usturoi
marar uscat
rozmarin uscat
sare, piper
Mod de preparare: Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea. Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu. Condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti. In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie, una de kaizer si una de branza. Presaram marar si rozmarin. Imbracam bine muschiuletul in folia de aluminiu si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min. dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire. Se serveste cald, cu garnitura.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.