Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
6 oua
6 lg zahar
4 lg faina
2 lg cacao
½ praf de copt
esenta vanilie
Crema:
500 g branza vaci
300 g smantana
Un plic gelatina
6 lg zahar
3 lg miere albine
esenta vanilie
razatura de lamaie
o cutie cokteil de fructe
Sirop:
Zeama de la un compot de piersici
Decor
o cutie cokteil fructe
un plic tort gelee
350 ml suc de fructe
un plic de budinca de vanilie
Mod de Preparare: Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu 4 lg zahar, galbenusurile cu restul. Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se amesteca lejer si se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit. Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu 4 lg zahar, galbenusurile cu restul. Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se amesteca lejer si se coace intr-o forma dreptunghiulara la foc potrivit. Branza se mixeaza pana ce capata consistenta unei creme, adaugam zaharul, mierea si mixam incontinuare. Se adauga smantana, razatura de lamaie si gelatina care dizolvat intru-un pic de apa. La sfarsit adaugam si fructele din compot si turnam compozitia peste blatul racit si insiropat cu zeama de la un compot. Blatul trebuie sa ramana in tava in care s-a copt de preferat o tava cu peretii inalti. Dupa ce crema s-a intarit se toarna pe ½ din tava glazura cu budinca care se prepara exact dupa instructiunile de pe plic numai ca in loc de lapte folosim cantitatea de suc mentionata mai sus. Pe cealalta jumatate se intind fructele si se toarna glazura tort gelee. Se tine la rece cateva ore si se portioneaza dupa preferinta.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.