Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Aluat:
1/2 cub de drojdie
100 ml de lapte
330 g de faina
60 g de zahar
1 praf de sare
1 ou
40 g de unt moale
1 plic de zahar vanilat
Crema de branza:
500 g branza dulce
100 g zahar brun
3 oua
coaja de lamaie
Decor:
visine sau alte fructe
2 plicuri tort jelle dr. Oetker
Mod de Preparare: Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantati aluatul. Lasam cca. 30 de minute sa creasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga. Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare. Intindem intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt aluatul, apoi intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt dedesubt. bronzat un pic mai mult La final pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam apoi dăm la frigider.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.