Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
375 g faina
3 linguri cacao
200 g zahar
90 ml ulei sau unt topit
2 oua
250 ml lapte (sau iaurt)
1 lingura coaja portocala rasa
un praf de sare
optional 100 g ciocolata
1 plic praf de coprt
1/2 lingurita praf de copt
Mod de Preparare: Acesti muffins au o puternica aroma de portocale si sunt perfecti pentru micul dejun sau o gustare alaturi de un ceai de fructe. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Amestecam ouale cu zaharul folosind o furculita. Adaugam apoi uleiul,si amestecam bine, apoi cacaoa si laptele (sau iaurtul). Daca vrem mici surprize de ciocolata,rupem bucatele si le amestecam acum cu ingredientele de mai sus. Trecem la ingredientele uscate: cernem faina cu praful de copt, un praf de sare si bicarbonatul. Turnam compozitia lichida peste cea uscata si cu o lingura amestecam bine, cca 30 de secunde, cat sa nu mai vedem urme de faina. Umplem pe 3/4 formele de muffins si le dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.