Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
360 g paste (penne)
200 ml smântână de gătit
200 g șuncă / bacon (cuburi)
40 g unt
30 g parmezan ras
1 cățel de usturoi
piper negru după gust
Mod de Preparare: Se topește untul într-o tigaie, se rumenește usturoiul curățat anterior, apoi se adaugă șunca / baconul și se lasă să se asezoneze 3-4 minute la foc mic. Între timp, se fierb pastele în multă apă sărată, clocotită. Se scoate usturoiul din tigaie, se adaugă smântâna, se condimentează cu sare și piper și se continuă gătitul la foc mic timp de câteva minute. Se scurg pastele al dente, se transferă direct în tigaia cu sos și se păstrează apa de gătit. Se adaugă parmezanul ras și se amestecă până când totul este bine omogenizat. Utilizați apa de gătit pentru a regla cremozitatea.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.