Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600g ficatei de pui
ulei
lapte
1 ceapa
2 linguri bulion
1/2 ardei iute
cimbru
rozmarin
boia
sare, piper
Mod de Preparare: Se curata si apoi se spala ficateii.Se lasa in apa rece cateva ore(2-3) pentru a iesi sangele din ei dupa care se scurg, se spala cu jet de apa rece si apoi se pun intr-un vas si se toarna peste ei lapte cat sa ii acopere. Se tin la rece 30 min. Intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa taiata marunt la calit dupa care adaugam ficateii (pe care i-am scurs) si lasam ca acestia sa se rumeneasca. Separat, intr-un vas punem bulionul si amestecam cu o cana cu apa si condimentele. (cimbru, rozmarin, boia si ardeiul iute curatat de seminte si taiat marunt). Amestecam bine pentru o buna omogenizare si turnam apoi peste ficatei. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Punem capacul si lasam ca sosul sa scada.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.