Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
4 linguri cu zahar
4 linguri cu faina
2 linguri cacao
1 praf de sare fina
Creama
1plic budinca de vanilie
300 ml lapte
100 g margarina
100 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
Decor
nuca de cocos
Mod de preparare: Separam ouale si galbenusurile se freaca cu 1 praf de sare si jumatate cantitate de zahar. Albusurile se bat spuma apoi punem restul de zahar si continuam baterea. In crema cu galbenusuri,adaugam 1/3 din albusuri, cacao, amestecam cu furculita sau telul si apoi adaugam restul de bezea. Dam la copt intr-o tava intinsa. Facem budinca urmand instructiunile de pe plic. Batem margarina cu zaharul pudra si aromele si apoi incorporam, treptat budinca. Se taie blatul in 2 bucati. Punem 2/3 din crema la mijloc iar restul de 1/3 o intindem deasupra. Nuca de cocos, alba (poate fi si colorata, la alegere!) din belsug, sa fie ca o zapada abia cazuta!
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.