Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 ml lapte
4 linguri gris
3 linguri zahar
1 ou
esenta de vanilie
1 praf de sare
Mod de preparare: Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot adaugam grisul in ploaie amestecand continuu un tel. Fierbem pana incepe sa se ingroase. Cand s-a racit foarte bine adaugam galbenusul si esenta. Albusul il batem spuma cu zaharul, incorporam in compozitia de gris. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste putin deasupra. Se lasa sa se raceasca in tava.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.