Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g mălai
150 g cârnati afumaţi
150 g costiţă afumată
200 g caşcaval
5 ouă
100 g unt
sare
Mod de preparare: Pentru a face bulzul trebuie sa pregatiti o mamaliguta mai tare pe care sa o rasturnati pe un suport de lemn pentru a se racori. Se pun la fiert 3 oua, iar carnatii si costita taiate bucati mici se prajesc in ulei incins. Oualele fierte tari se taie cubulete si se amesteca cu 100 g cascaval ras, cu carnatii, costita rumenita si cele 2 oua crude care au ramas.
Cu mamaliguta racita incercati sa faceti cuiburi pe care sa le umpleti cu compozitia de mai sus. Bulzii se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se presara cascaval pe deasupra si sa da la cuptor pentru 15 minute. Se pot face si pe gratar, iar in acest caz nu mai este nevoie de oualele crude.
Se poate servi ca aperitiv, sau se poate face bulz cu legume care merge de minune cu o pastrama de berbecut pe gratar.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.