Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 pahar faina
1 pahar de apa
1 pahar zahar
1/2 pahar ulei
2 plicuri zahar vanilat
1 plic praf de copt
1 praf de sare
50 gr stafide
70 gr nuca macinata
30 gr cacao
2 linguri dulceata
Pentru decor: nuca macinata
Mod de preparare: Intr-un vas se adauga uleiul, zaharul, apa, zaharul vanilat, praful de copt, sare. Se amesteca energic cca 1 min, apoi se adauga faina. Se amesteca pana se incorporeaza si obtinem o compozitie omogena. Compozitia se imparte in doua boluri. Intr-un bol se adauga stafidele, cacao, dulceata si amestecam. In al doilea bol se adauga nuca si amestecam. Se tapeteaza o tava de cozonac cu hartie de copt, se adauga compozitia cu nuca apoi pe mijloc se adauga compozitia cu cacao. Se presara cu nuca macinata si se introduce in cuptorul incalzit la 160 C si se lasa la copt cca 30-40 min. Nuca va deveni aurie iar checul va avea aspect usor crapat. Se lasa sa se racesca, apoi se portioneaza. Dupa preferinta se poate pudra cu zahar farin.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.