Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru 14 - 16 briose avem nevoie de:
180 g faina
2 linguri malai (40 g)
1 cana de lapte (250 ml)
1 ou
2 linguri unt (40 g)
80 g cascaval
80 g sunca (muschi file)
1 legatura ceapa verde
2 lingurite praf de copt
jumatate lingurita de bicarbonat de sodiu
Mod de Preparare: Nu este nevoie sa adaugam sare, pentru ca atat sunca, cat si cascavalul contin sare. Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate: faina, malaiul, praful de copt si bicarbonatul. Ceapa se taie rondele, sunca si cascavalul se taie cubulete si se adauga toate peste amestecul de faina. Batem oul, turnam cana de lapte si untul topit, dupa ce s-a racorit putin. Omogenizam ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte si unt. Umplem formele de muffins si le coacem la 200 de grade pentru aproximativ 25 minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.