Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
7 - 8 cartofi
3 linguri de ulei
3 linguri pesmet
condimente (sare, piper, cimbru)
Mod de Preparare: Cartofii curatati si taiati felii ii fierbem aproximativ 10 min in apa cu sare. Cartofii trebuie sa fie fierti, dar nu tare incat sa se sfarame. Ii scoatem din apa si ii asezam intr-un castron, ii stropim cu ulei si apoi ii trecem prin amestecul de pesmet si condimente. Dupa ce s-au acoperit bine asezam cortofii intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins bine pentru 45 de minute, pana se rumenesc. Cartofii i-am servit ca garnitura pentru friptura de pui. Am mai adaugat si un sos de iaurt preparat astfel: am amestecat 250 gr iaurt cu 3 4 catei de ustoroi zdrobiti, 1/2 legatura de marar si sare.
Adina va doreste Pofta buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.