Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr unt
70 gr zahar farin
3 galbenusuri
250 gr faina
2 plicuri zahar vanilat
1 praf de sare
1/2 plic praf de copt
miez de nuca
Pentru decor: zahar farin vanilat
Mod de preparare: Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul farin si se mixeaza pana devine ca o crema. Se adauga galbenusurile, vanilia si praful de sare. Se mixeaza cca 2-3 min, apoi se aduga faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza. Compozitia formata se pune intr-un pos prevazut cu sprit. Tapetam o tava cu hartie de copt si formam steluțele. Pe fiecare steluta se adauga jumatate miez de nuca, se apasa usor. Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 15-20 min, la foc potrivit. Cand fursecurile devin aurii pe margine se scoate tava din cuptor. Se lasa sa se racesca complet, apoi se pudreaza cu zahar farin vanilat. Se servesc ca desert, alaturi de cafea sau ceai.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.