Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g faina
250 g iaurt de fructe
250 g unt 82% grasime
1 plic praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
un strop de sare
gem gros sau crema de ciocolata
zahar farin vanilat pentru pudrat
Mod de Preparare: Pentru inceput topim untul la bain marie sau in cuptorul cu microunde si lasam sa se raceasca bine. Amestecam faina, untul rece, iaurtul, vaniliile, praful de copt si sarea. Rezulta un aluat parfumat, fin, usor de intins pe planseta de lucru presarata cu faina. Foaia are grosimea de 0,5 cm. Decupam forma rotunda cu ajutorul unei farfurii si apoi obtinem raze pe care le manjim cu gem gros sau crema de ciocolata.Rulam cornulete de la baza spre varf. Asezam cornuletele pe hartie de copt in tava si dam la cuptor preincalzit la 180 grade pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor. Le pudram cu zahar farin vanilat imediat ce le scoatem din cuptor!
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.