Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
- 1 kg carne pasare (tocata)
- 1 leg. patrunjel verde
- 2 oua
- sare, piper, ulei
- 4 cepe medii
- 3 frunze dafin
- o crenguta cimbru
- cateva boabe piper (5-6)
- 50 ml otet
- maioneza din 4 oua
- 2 castraveti murati
- 200 gr masline negre
Mod de Preparare: Se pregatete compozitia pentru chiftelute: carnea tocata se amesteca cu patrunjelul tocat, ouale, sarea si piperul. Din aceasta compozitie se modeleaza chiftelute mici rotunde de dimensiunea unei masline mari. Se prajesc in ulei.
Prepararea cepei: Intr-un vas, cca. 2l de apa, se pun sa fiarba cu 50 ml de otet (sa fie acrisoara), putina sare, piperul boabe, frunzele de dafin si cimbrul. In acest timp se curata ceapa si se taie pestisori cat se poate de subtire. Cand apa a inceput sa clocoteasca, se adauga ceapa si se lasa 3-4 min. (ceapa nu trebuie sa fiarba de mult, doar inmuiata). Se strecoara si se lasa la racit.
Dupa ce totul este pregatit, pe un platou de aperitive, se aseaza un rand de chiftelute, un strat subtire de maioneza, un rand de cepa, un rand de castraveti murati taiati rondele, se continua cu un strat de chiftelute si tot asa pana se termina ingredientele. Deasupra se orneaza cu masline.
Adina va doreste Pofta buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.