Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 g file de salau (sau orice alt peste file)
o lamaie
o rosie
o cutie de ciuperci
350 g de smantana
Mod de Preparare: Se aseaza cateva feliute de lamaie pe fundul vasului (va sfatuiesc sa dati jos coaja, deoarece noi am avut surpriza neplacuta ca a devenit cam amara) si se stropeste cu vreo patru linguri de ulei de masline. Se asaza fileurile de peste bine sarate si piperate, iar peste ele punem cateva feliute de rosie taiate subtire si inca putina lamaie. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc mediu, pentru cam 25 de minute.
Intre timp, pregatim sosul de smantana, ciupercile din conserva (puteti folosi si proaspete) le caliti in putin ulei de masline cu sare si piper si adaugati smantana. Se adauga sosul de smantana si ciuperci peste peste si se mai baga la cuptor pentru vreo zece minute. Dupa ce l-am scos din cuptor presaram niste patrunjel. La final, fileurile sunt bine patrunse, dar cremoase si foarte, foarte gustoase.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.