Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 foaie mare de foietaj
3 mere
zahar si scortisoara
miere
nuca macinata
Mod de Preparare: Impartim foaia de foietaj in dreptunghiuri egale. Merele curatate de cotor le taiem in cubulete mici si presaram peste ele zahar si scortisoara. Peste jumatate din dreptunghiurile de foaie asezam parti din merele aromate. Cu degetul inmuiat in apa facem o rama ca sa putem sa lipim o alta foaie, deasupra. Dupa ce lipim foaie deasupra,strangem usor marginile cu o furculita sau degetele. Crestam pernuta umpluta in 3 locuri si dam la cuptor incins pana capata o culoare aurie. Imediat cum le scoatem din cuptor, turnam miere si presaram nuca. Sunt delicioase, toate ingredientele se imbina, este o armonie a gustului. Serviti si alaturi de inghetata cu vanilie.
Adina va doreste Pofta buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.