Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 căni de făină de mălai,
3 căni şi jumătate de lapte,
2 ouă,
o linguriţă de bicarbonat de sodiu,
jumătate de linguriţă de sare,
coaja şi zeama de la o jumătate de lămâie,
un pliculeţ de zahăr vanilat,
5 linguri de zahăr,
un cub de unt,
100 ml ulei
Mod de preparare: Se pune laptele la fiert până clocoteşte. Se taie lămâia în două. Se rade coaja de la o jumătate de lămâie şi apoi se stoarce de zeamă. Într-un bol mare se amestecă toate ingredientele, apoi se toarnă laptele clocotit şi se omogenizează. Intr-o tava unsa cu putin unt se toarnă compoziţia şi se bagă la cuptorul în prealabil încins. Se lasă la foc potrivit până se rumeneşte.
Adina va doreste Pofta Buna!
14.01.2013 la 17:42
CE VA CHINUITI,faceti asa: -puneti lapte intr-o cratita; -adaugati faina de malai; -fierbeti bine; -la sfarsit adaugati zahar; -puneti-o pe un platou; -ornati-o cu frisca; SI GATA...aveti MAMALIGA CU ZAHAR.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.