Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g parizer sau sunca de pui,
300 g cascaval ras,
o cutie de ciuperci,
3 linguri de smantana,
3 linguri pline varf de faina,
3 oua,
sare, piper.
Mod de Preparare: Se taie cubulete parizerul sau sunca, se taie fideluta ciupercile spalate si scurse, ouale se bat bine, apoi se amesteca toate ingredientele. Se pune compozitia rezultata intr-o tava de cozonac sau de cuptor, tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit. Cand este gata, dezlipiti mai intai marginile, apoi lasati sa se raceasca in tava. Rece, se portioneaza si se serveste cu ketchup.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.