Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr zahar
200 ml apa
150 gr unt
300 gr lapte praf
75 gr cacao
1 esenta vanilie
1 esenta rom
alune de padure intregi sau miez de nuca
Mod de preparare:
Se amesteca bine laptele praf cu cacaoa, pana se omogenizeaza.
Se pune la fiert apa si zaharul, pana se omogenizeaza si amestecul incepe s afaca spuma. Se mai lasa 3-4 minute pe foc, amestecand incontinuu.
Se ia de pe foc, se adauga amestecul de lapte praf si cacao, apoi untul topit si esentele, amestecand foarte bine.
Intr-o forma de yenna udata cu putina apa se toarna amestecul, niveland cu un dos de cutit muiat in apa, apoi se presara uniform alunele sau nucile in amestec, apasandu-le sa intre in compozitie pana la nivelul ei.
Dupa racire se da la frigider pana a doua zi sau pana s-a intarit cat sa se poata taia.
Adina va doreste “Pofta buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.