Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 bucati piept de pui dezosat si fara piele
1 punga de cus-cus - 250 g
1 lamaie
400 g iaurt
2 cuburi de pasare (instant)
2 fire de ceapa verde
3 catei de usturoi
1 ardei iute verde
patrunjel
2 fire de menta
ulei de masline
sare si piper
Mod de Preparare: Pieptul de pui, se spala foarte bine, se usuca, se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore cu sare, piper, 2 linguri de ulei de masline si zeama de lamaie.
Intre timp pregatim sosul racoritor: Peste iaurt punem 3 catei de usturoi zdrobiti, ardeiul iute fara seminte, cele 2 fire de ceapa verde, patrunjel, menta - tocate marunt. Asezonam cu sare si piper, rezulta un sos grozav.
Intr-o tigaie incingem ulei de masline si frigem pieptul de pui cateva minute la foc mic, pe toate partile. Pastele marunte (cus-cus) se prepara conform instructiunilor de pe plic dar cu supa de pui. Pregatim fiecare farfurie pentru servit cu piept de pui feliat, sos racoritor si garnitura de cus-cus.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.