Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200g orez
75ml lapte
50 g parmezan
30g unt
100g cascaval
sare, piper, ulei pentru prajit
Mod de preparare: Fierbeti laptele, adaugati sare si orezul, fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. Adaugati untul, parmezanul, piperul, si lasati la racit. Faceti bilute rotunde, puneti in mijloc o bucata de cascaval, taiat cubulete, faceti bilute rotunde, pe care le ve-ti prajii in ulei incins. Inainte de a pregati bilutele, umeziti-va mainile in apa sau ulei, in acest mod orezul nu va ramane lipit de maini. Se scot bilutele pe hartie de bucatarie, se servesc calde dar sunt bune si reci.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.