Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g
Biscuiti Petit Beurre – 350g
Arahide (alune sau nuci) – 250g
Lapte caldut – 150ml
Peltea (sau zeama de la orice dulceata, dupa preferinta) – 40ml
Ciocolata alba razuita – 80g
Mod de preparare: Biscuitii se rup bucati (nu foarte mici). Pelteaua (sau zeama de dulceata) se amesteca cu laptele caldut, turnand cate putin lapte peste peltea si amestecand circular (compozitia se poate taia). Compozitia se toarna treptat peste biscuiti si se amesteca. Peste acestea se pun alunele maruntite si ciocolata. Toata compozitia se amesteca foarte bine si se pune in forma dorita dupa care se orneaza cu ciocolata alba razuita. Tortul se tine la frigider pentru 5-6 ore, de preferat se lasa peste noapte.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.