Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
blat:
4 oua,
200g zahar pudra,
250gunt sau margarina,
1/2 lingurita scortisoara,
esenta vanilie,
270g faina,
un plic praf de copt,
40g cacao,
4 mere potrivite (cca 500 g)
pentru glazura:
100g ciocolata,
200 g miez de nuca maruntit
Mod de preparare: Se mixeaza untul taiat bucatele si aflat la temperatura camerei, pana se omogenizeaza apoi se adauga si zaharul pudra, vanilia, se incorporeaza cate un ou, apoi se incorporeaza faina amestecata bine cu praful de copt, scortisoara si cacaoa, se amesteca bine si la urma si se adauga merele curatate de coaja si date prin razatoarea mica. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt apoi se toarna compozitia in tava si se da la cuptor, la foc potrivit sa se coaca, cca,25-30 minute. Se lasa prajitura in tava si se taie in romburi apoi se glazureaza cu ciocolata topita (dupa ce am dat-o prin razatoare) si se presara deasupra miez de nuca prajit si maruntit. Se lasa sa se inchege bine apoi se asaza pe platou
Adina va doreste Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.