Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
100 gr susan
2 linguri sos soia
2 oua
jumatate de lamaie
2 lingurite mustar
100 ml ulei (preferabil de masline)
amidon
o legatura de marar verde
sare, piper
Mod de Preparare: Se spala pieptul de pui si se taie felii punandu-se cateva firicele de sare pe ei si se lasa la rece 10 minute. Se bat ouale bine si se amesteca cu sosul de soia, cu mustarul si cu mararul tocat. Cand sunt bine omogenizate se pune sarea, piperul si se stoarce lamaie amestecandu-se continuu. Dupa ce s-au amestecat bine se toarna amidonul si o lingurita de susan. Pasta obtinuta trebuie sa aibe consistenta smantanii. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se dau bucatelele de pui prin amidon, apoi prin pasta de oua si inainte de a se pune in tigaie se dau prin susan. Se lasa la prajit (puiul se prajeste la foc mic) pe ambele parti pana cand primeste o culoare aurie. Garnitura perfecta este orezul.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.