Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2-3 fire ceapa verde,
1 morcov,
1 bucata de telina, (doar putin pentru gust)
1 ardei gras rosu,
1 catel de usturoi,
2-3 rosii,
sare, piper,
3-4 lg de ulei,
1/2 kg pulpa de porc,
300-400 gr taitei lati (in functie de persoane)
Mod de Preparare: Spalam carnea, taiem in cuburi, taiem ceapa marunt, morcovul dam prin razatoarea mare, telina si usturoiul prin cea mica, ardeiul taiem fasii iar rosiile cuburi... calim ceapa in ulei, adaugam morcovul, telina, ardeiul, usturoiul si calim legumele, adaugam carnea, condimentam si mai calim putin, apoi turnam apa sa cuprinda carnea si lasam la fiert pe foc mediu... dupa ce a fiert carnea adaugam rosiile taiate si mai lasam la fiert 5-10 min pana ce scade zeama lasata de rosii, intre timp fierbem taitei in apa cu sare...cand au fiert ii scurgem de apa trecem sub un jet de apa rece si adaugam la tocanita noastra, lasam pe foc 3-4 min, se servesc calde alaturi de o salata de sezon...
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.